Har du en kommende klimaleder i bedriften?

Zeroakademiet - et klimaledelsesprogram for unge voksne (25-35 år) innen politikk, næringsliv, offentlig sektor og akademia, søker deltakere. 

-Det er tydeligere enn noen gang at vi i dette tiåret må vinne klimakampen. Da trengs det kunnskapsrike klimaledere i alle deler av samfunnet. Gjennom Zeroakademiet vil ZERO bidra til at deltakerne blir bedre rustet til å ta ledelse på klimafeltet. Akademiet er politisk nøytralt og søker deltakere fra alle fløyer for spennende læring, debatt og idéutveksling, står det på Zeroakademiets nettside.

Gjennom akademiet vil deltakerne få tverrfaglig kunnskap om klimaløsninger og klimapolitikk. Deltakerne blir en del av et nettverk av unge med samme engasjement og blir kjent med mentorer med lang erfaring innen klimaledelse.

ZERO arrangerte akademiet første gang i 2012. Høsten 2023 gikk de over til å arrangere lokale akademier, der Nord-Norge var først ut av regionene. I år arrangerer de to lokale akademier, ett i Agder/Telemark og ett på det sentrale Østlandet.

 

SØKNADSFRIST 23.SEPTEMBER! 

LES MER HER

 

Få også med deg Zero-konferansen 24.oktober i Oslo! 

LES MER HER

Meld deg på vårt nyhetsbrev